Időhullámok – Bekő Éva gitár koncertje

Ezen a koncerten Bekő Éva gitárműveit hallhatjuk a szerző előadásában. Bekő Éva művei lágy, meditatív hangulatot közvetítenek, amelyek belső utazásra, önmegismerésre ösztönzik az erre nyitott hallgatót. E művek témái az önismerethez, a belső elmélyüléshez, az idő múlásának a megállíthatatlanságához és a jelen pillanat megéléséhez kapcsolódnak. A kompozíciókban a szerző a régi és a modern klasszikus zene elemeit ötvözi sajátságos módon, aminek az eredménye az a harmóniát sugárzó, meditatív hangzásvilág, amelyet e művek közvetítenek.

Bekő Éva magánúton folytatott klasszikus gitár és zeneszerzés tanulmányokat, és 2015 óta komponál saját műveket. Zenei tanulmányai mellett buddhista teológia BA, valamint filozófia MA és PhD fokozatot szerzett, gitárműveiben érzékelhető a filozófia és a meditáció iránti érdeklődése.

Program plakátja a cikkben szereplő információkkal

Bekő Éva honlapja: evabeko.com.

Helyszín: Török utcai Könyvtár, 1023 Budapest, Török utca 7-9.

Időpont: 2024. június 27. (csütörtök) 17:30 – 18:30.

Regisztráció:
A koncert ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, jelezze részvételi szándékát a fszek0204@fszek.hu email címen!

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.

Plakát: Bekő Éva