Ezt a cikket 2021. 10. 02 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Budapesti Fesztiválzenekar művészeinek kamaraestje

A megújult FSZEK Zenei Gyűjtemény ünnepélyes megnyitása alkalmából Budapest Főváros támogatásával.

Helyszín: FSZEK Ötpacsirta Szalon, Budapest VIII. kerület, Ötpacsirta utca 4.

Időpont:  2021. október 1. (péntek) 18 óra

Műsor
W. A. Mozart: Duó hegedűre és brácsára B-dúr, K. 424
Iván Tímea (hegedű), Juhász Barna (brácsa)

Ludwig van Beethoven: D-dúr szerenád, Op. 8
Iván Tímea (hegedű), Juhász Barna (brácsa), Szabó Péter (cselló)

Budapest akkor marad élhető, szerethető, lüktető világváros, ha kisközösségek erős, összetartó hálózatából épül fel. Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, kulturális életünkben is új platformokra és szokásokra, friss élményekre van szükségünk. Ezt erősíti a Budapesti Fesztiválzenekar és a Főváros együttműködése, melynek keretében az együttes kamaraformációi Budapest fontos intézményeiben adnak minikoncerteket. A program Budapest Főváros támogatásával valósul meg.

A belépés ingyenes, de a részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni a koncertregisztracio@fszek.hu e-mail-címen lehet a résztvevők létszámának megadásával. A regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a koncerten, e-mailben jelezze. Adatkezelési tájékoztató a regisztrációhoz.

A rendezvényen a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően kizárólag védett személyek vehetnek részt, illetve a 18 év alattiak védett felnőtt kíséretében. Védettségi igazolvány szükséges.

A résztvevők megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videofelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy Facebook oldalán közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban tiltakozhat az arcmása közzététele ellen.