Ezt a cikket 2024. 05. 10 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csigamesék – zenés mesedélután

Helyszín: FSZEK Központi Könyvtár Zenei Gyűjtemény, Budapest VIII. kerület, Szabó Ervin tér 1., 8. emelet

Időpont: 2024. május 10., péntek 17 óra

Kisfiú integet egy virágos réten, almafa előtt

Kedves Gyerekek!
Május 10-én 17:00-kor ismét előbújik a Csiga, hogy meséljen nektek. Mivel ezen a napon a madarakat és a fákat ünnepeljük, az elhangzó zenés mese sem szólhat másról. A gyerekeknek a mese meghallgatása közben lehetősége lesz térképen jelölni a szereplők útvonalát, az elhangzó dalokba becsatlakozni, majd kézműves foglalkozáson részt venni. Az eseményen madáretetők elhelyezésére is sor kerül.
Minden óvodást és kisiskolást szeretettel várunk!
 
A részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció és könyvtári tagság szükséges. Regisztrálni a dalolokonyvtar@fszek.hu e-mail-címen vagy a (06-1) 411-5011-es telefonszámon lehet a résztvevők létszámának és a gyermek(ek) életkorának megadásával. A regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a rendezvényen, e-mailben jelezze. Könyvtári tagság létesíthető a helyszínen 400 Ft-os adminisztrációs díj ellenében vagy kölcsönzésre is jogosító beiratkozással. Adatkezelési tájékoztató a regisztrációhoz.
A résztvevők megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy Facebook-oldalán közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban tiltakozhat az arcmása közzététele ellen.
 
Fotó: FSZEK (BZs)