Ezt a cikket 2024. 05. 04 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anyák napi „Daloló könyvtár"

Helyszín: FSZEK Ötpacsirta Szalon, 1088 Budapest, Ötpacsirta utca 4.
 
Időpont: 2024. május 4., szombat 10:30 óra
 
10:30-tól a Zenei Gyűjtemény rendhagyó Daloló Könyvtár foglalkozására várunk minden énekelni szerető anyukát, nagymamát és gyereket, nem csak a szokásos 0-3 éveseket. Különleges helyszín, hogy jó idő esetén az Ötpacsirta utcai épületünk „titkos kertjében” lesz a foglalkozás. Erre az eseményre regisztráció: dalolokonyvtar@fszek.hu
 
A program része annak a játéknak, ami a családi nap keretében zajlik, így részvételed esetén még matricát is gyűjthetsz, ha szeretnél! A könyvtár épületében Móra Kiadó hozzájárulásával Lázár Ervin a Négyszögletű Kerek Erdő című meseregényéhez kapcsolódó játékok, kreatív feladatok várnak!
De ha csak énekelni vágysz, vagy szeretnéd édesanyát te is dallal köszönteni, akkor is szeretettel várunk!
Kis ízelítő a dalokból: https://www.youtube.com/watch?v=nRxL5mGQ92g
 
A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó/videófelvétel készül, amelyet a Budapest Könyvfőváros 2023 és a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.
A további programokról, játékokról itt találsz bővebb leírást: https://www.facebook.com/events/3545346499109375?locale=hu_HU
 
Fotó: FSZEK