Mese ereje - Népmesekincstár foglalkozás

Mesedélután a könyvtárban MesÉLJÜNK májusban, ünnepeljük együtt a mese erejét! Meséléssel-énekléssel-népi játékokkal-mondókákkal várunk mindenkit! 
 
A Népmesekincstár Bajzáth Mária által kidolgozott mesepedagógiai módszer, melynek mesefoglalkozás-vezetői Bakó Katalin és Dienes Éva könyvtárosok. Mesés-mondókás-játékos foglalkozásra hívják az óvodásokat és a kisiskolásokat, ahol elmerülhetnek a mesék világában.
 
egy kastély rajz
Időpont: 2022. május 27. 17.00
Helyszín: FSZEK Sárkányos Gyerekkönyvtár, Budapest VIII. kerület, Reviczky u. 1.
Telefonszám: 06 1 411-5020
 
 
A belépés ingyenes, de a részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni a sarkanyosprogramok@fszek.hu e-mail címen lehet, a résztvevők létszámának megadásával. A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a programon, e-mailben jelezze.
A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.
 
 
A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.
 
 
Kép: Pixabay