Ezt a cikket 2021. 12. 11 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elfogyó fény

A kiállítás plakátjaPataki Marianna könyvtárostanár, művésztanár, grafikus Elfogyó fény című kiállításának megnyitójára invitáljuk az érdeklődőket.

Második önálló kiállításán elsősorban Ciprus ihlette tájképeket mutat be, amelyeken a fény megjelenítésének különleges lehetőségeit kutatja. Az elfogyó fényben új életre kelnek a formák.

Időpont: 2021. november 12., péntek, 17.30

Helyszín: FSZEK Nagytétényi Könyvtára
1225 Budapest, Nagytétényi út 283.

A kiállítás 2021. december 10-ig tekinthető meg a könyvtár nyitvatartási idejében.

A részvétel feltétele: védettségi igazolvány és személyazonosító okmány együttes felmutatása. 18 év alattiak védettségi igazolvánnyal rendelkező nagykorú kíséretében vehetnek részt a rendezvényen.

A részvétel ingyenes és létszámkorlátozott, ezért regisztráció szükséges a fszek2201@fszek.hu e-mail címen, vagy személyesen a résztvevők számának megadásával. A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.

 

A könyvtár által szervezett programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy Facebook-oldalán közzé tehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

Plakát: FSZEK