Ezt a cikket 2024. 06. 18 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kézen fekvő mesék - A Malko Teatro előadása

Simon Attila kezén egy madárbábbalSimon Attila zenés animációs előadása 2024. június 18-án, kedden, 9 órakor a könyvtárban! Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Magunk sem vesszük észre, hogy ebben a multimédiás világban "elkényeztetett" képzelőerőnk aktívan képes dolgozni, és jókedvvel ülünk rá arra a varázsszőnyegre, amely a fantázia birodalmába repít minket.

A Malko Teatro előadása olyan meséken alapszik, amely a bolgár és a magyar népi kultúrában és mese világában léteznek.

A mesék nem szokványos formában kerülnek a nézők elé: a kézjáték és a tárgyjáték ritkán alkalmazott, ám nagyon izgalmas formanyelvén kelnek életre.

A két kecske, az ezüst kócsag és a szürke daru történetén kívül az ostoba farkassal is találkozhatunk.

Időtartam: 35-40 perc. Óvodásoknak és kisiskolásoknak ajánlott.

A részvétel szabályai:
A programon a részvétel ingyenes, viszont a csoportlétszám korlátozott, ezért előzetes regisztráció ajánlott személyesen, telefonon vagy e-mailben! A jelentkezéshez kapcsolódó adatkezelési tájékoztató itt olvasható.

A résztvevők megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy Facebook-oldalán közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban tiltakozhat az arcmása közzététele ellen.

FSZEK Bíró Mihály utcai könyvtár
1203 Budapest, Bíró Mihály utca 7.
Tel.: 1/283-0872
E-mail: fszek2002@fszek.hu

Fotó: malkoteatro.hu