Ezt a cikket 2021. 12. 11 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Holle anyó - Deák Ildikó papírszínházi előadása

2021. december 10-én (pénteken) 17 órától látható könyvtárunkban Deák Ildikó óvónő papírszínházi előadása: 

Mese a varázslatos Holle anyóról és a télről...

A papírszínház borítója, Szalma Edit munkája

Az ismert mesében a szorgos és áldozatkész lány elnyeri erőfeszítései jutalmát, a lusta testvér pedig megbűnhődik. A mesemondás mondókákkal, játékkal, muzsikával, ének tanítással egészül ki. Ajánljuk 3-7 éves gyerekeknek, de a meseszerető alsósokat is várjuk sok szeretettel!

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztráció személyesen a könyvtárban vagy e-mailben lehetséges az fszek1702@fszek.hu címen. A rendezvényen való részvétel érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel lehetséges.

A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.

Fotó: csimota.hu