Ezt a cikket 2023. 03. 31 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színek bűvöletében - Szabó Norbert kiállítása

Új kiállítás indult a Bosnyák Könyvtárban Szabó Norbert festményeiből, melyre szívesen várunk minden érdeklődőt.

Boris Karloff, mint Frankenstein szörnye - Szabó Norbert festménye
Boris Karloff, mint Frankenstein szörnye - festmény

"Szabó Norbert vagyok, 40 éves, mérnök" - írja magáról a festő. "13 éve festek, többnyire munka mellett szabadidőmben. Minden számomra érdekes témát szívesen örökítek meg. Az elmúlt évek alatt sokat tanultam más művészektől, emberektől és sikerült jobban megismerni önmagamat is.

A festés és maga a művészet számomra folyamatos tanulás, ami sosem áll le. Nyitott vagyok az új dolgokra, de nem szabad elfelejteni a múlt nagy alkotásait sem.

Salvador Dalí - Szabó Norbert festménye
Salvador Dalí - festmény

Képeim inkább modern irányvonalat képviselnek. Nagyon szeretem a pasztell színeket és a filmes témákat. Szeretnék továbbfejlődni és egyre jobb minőségű festményeket készíteni a jövőben. Célom, hogy minél többen megismerjék a munkáimat és jól szórakozzanak a festmények megtekintésekor."

Star Wars-fantázia - Szabó Norbert festménye
Star Wars-fantázia - festmény

A kiállítás 2023. február 13-tól 2023. március 31-ig tekinthető meg a Bosnyák Könyvtár nyitvatartási idejében.

A résztvevők megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó/videófelvétel készül, melyet a Könyvtár honlapján vagy Facebook-oldalán közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kérheti arcmása eltávolítását.

 

Fotók: Nagy László (FSZEK)