Juhász Erika kiállítása

Juhász Erika az "akvarell királynője" gyermekkorától 2018-ig élt és alkotott a Bosnyák utca 1/a-ban. Idén március eleje óta a bejárat mellett tábla is őrzi emlékét. Tiszteletünk jeléül szerveztük - a művésznő lányával, Beleznay Diánával - ezt a kamarakiállítást könyvtárunkba, hogy minél többen megismerhessék Juhász Erika művészetét. A kiállítást Ürmös Péter grafikusművész, a Művészbarátok Egyesületének alelnöke nyitja meg, közreműködnek Keczely Gabriella, grafikus-festő és Kemény János, fotós-költő. A kiállítás 2024. május 3-ig tekinthető meg a könyvtár nyitvatartási idejében.

A megnyitó időpontja: 2024. március 21. csütörtök 16:30

Helyszín: FSZEK Bosnyák Könyvtár (1145 Budapest, Bosnyák utca 1/a)

Mindenkit szeretettel várunk!

Juhász Erika néhány festménye a plakáton

A megnytón a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni lehet a fszek1402@fszek.hu címen, személyesen, vagy telefonon (+361 383-0197).

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.

A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

Kép: Beleznay Diána