Ezt a cikket 2024. 05. 09 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Madarak és fák napja

Madarak az erdőbenFigyelem, apró és nagy természetbúvárok!
 
Készüljetek, mert a könyvtárunkban hamarosan megidézzük az erdőt! Tartsatok velünk a Madarak és Fák Napja alkalmából szervezett kézműves foglalkozáson és kvíz játékon, ahol a madarak nem csak csipogni fognak, és kreativitásotokat ti is csillogtatni tudjátok majd!
Készítsd el a saját papírmadaradat, vagy alkoss egy mini fát, amely olyan erős, mint a tudásod a természetről! És ha úgy érzed, hogy a madártani tudásod már a csúcson van, akkor teszteld le a kvízünkkel, ahol a legélesebb szemű madárfigyelők is megizzadhatnak!
Ne hagyjátok ki ezt a mókás délutánt, ahol a tudásotokat és ügyességeteket egyaránt próbára tehetitek! Találkozunk a könyvtárban, ahol a madarak is olvasnak közöttünk!
 
Gyertek, és hozzátok a barátaitokat is! Csiripeljünk együtt!
 
Időpont: 2024. május 9., csütörtök, 17 óra
Helyszín: Kassák Könyvtár (1145 Budapest, Uzsoki utca 57.)
 
A részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a fszek1401@fszek.hu e-mailcímen lehetséges.
 
A regisztrációhoz kötődő adatkezelési tájékoztató itt olvasható.
 
A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.
 
Plakát: Kassák Könyvtár