Ezt a cikket 2024. 04. 26 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Boldog Anyák napját!

Édesanyák gyermekeikkelKedves Gyerekek és Anyukák!
Közeledik az az idő, amikor kifejezhetjük, mennyire szeretjük az édesanyáinkat – és mi lenne jobb módja ennek, mint egyedi, kézzel készített ajándékokkal, amelyeket a könyvtárunkban készíthettek el? Csatlakozzatok hozzánk jövő héten egy anyák napi kézműves foglalkozásra, ahol garantáltan több ragasztó és papírfecni lesz, mint amennyit az anyukáink valaha is eltűrtek volna a nappaliban. Készítsünk együtt olyan ajándékokat, amelyek legalább annyira színesek és egyediek, mint amilyenek az anyukáink! Ne feledjétek, az ajándék mérete nem számít – kivéve, ha az anyák napi reggelit ágyba viszitek. Abban az esetben minél nagyobb a tál, annál jobb!
Várunk mindenkit sok szeretettel és rengeteg kreatív ötlettel!
 
Időpont: 2024.04.25., csütörtök 17:00
Helyszín: Kassák Könyvtár, 1145 Budapest, Uzsoki u. 57.
 
A részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a fszek1401@fszek.hu e-mailcímen lehetséges.
 
A regisztrációhoz kötődő adatkezelési tájékoztató itt olvasható.
 
A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.
 
Plakát: Kassák Könyvtár