II. Ramszesz uralkodása

Egyiptom, előadás, II. Ramszesz szobra

Egyiptom nem csupán kedvelt üdülőhely, hanem az emberi kultúra egyik bölcsője is egyben. Ez az ország mindig is egyet jelentett az ősi tudással, misztikummal, rendkívüli épületekkel, a ködbe burkolódzó történelemmel, az időtlenséggel…

Kósa Ildikó segítségével egy kis virtuális utazásra indulunk az ősi Egyiptomba. Ezúttal az előadás fókuszában az újbirodalmi uralkodó, II. Ramszesz fáraó áll majd. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Az előadás helyszíne:

FSZEK Dagály utcai Könyvtár
1138 Budapest, Dagály utca 9.

Az előadás időpontja:

2024. május 17. péntek, 17:00 – 19:00

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Előzetes regisztráció a fszek1308@fszek.hu  email címen, illetve telefonon (06 1 340-3309) vagy személyesen a könyvtárban lehetséges.

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.

A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

Plakát: Kósa Ildikó