Ezt a cikket 2024. 04. 19 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Föld Napja - kézműves foglalkozás

Plakát - felhőkből kibújó szivárvány és egy szívet ölelő földgömb figura2024. április 19-én, pénteken 16 órától 19 óráig kézműves foglalkozást tartunk a Lehel utcai Könyvtárban.

Április 22. a Föld napja. Ez a nap lett kijelölve, hogy emlékeztessen minket, mennyire fontos hogy vigyázzunk a mi bolygónkra és a természetre.

Könyvtárunk következő kézműves foglalkozásán szivárványokat, felhőket és földgolyókat fogunk készíteni, miközben ösztönözzük egymást, hogy védjük a környezetünket!

A foglalkozás vezetője Budavári Klára.

Cím: 1134 Budapest, Lehel utca 31.

Várunk minden kedves érdeklődőt, kicsit és nagyot, gyermeket és szülőt egyaránt! A foglalkozás ideje alatt folyamatosan be lehet kapcsolódni.

Az esemény regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a fszek1304@fszek.hu címen lehetséges vagy a Lehel utcai Könyvtárban személyesen. A létszám a helyi kapacitás miatt korlátozott (max. 10 fő).

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.

A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

Plakát: FSZEK
Borítókép: Pixabay