Testi-lelki egyensúly

a cikk szövegeOktóbertől folytatódik Egészséges életmód előadássorozatunk az Észak-budai Szent János Centrumkórház és Egészségfejlesztési Irodával közös szervezésben.

A Testi-lelki egyensúly előadássorozatunkkal igyekszünk olyan témákat felölelni, amik mind az olvasók, mind pedig a hegyvidéki lakosok érdeklődésének megfelelnek. Célunk a lelki és a testi egészséggel kapcsolatos ismeretek átadása, könnyed, közérthető formában.

Az adott témában könyveket is ajánlunk, amelyek elolvasásával a résztvevők tovább tudják mélyíteni az ismereteiket.  

Az első téma sokakat érinthet, hiszen a
STRESSZ + KIÉGÉS + WORK-LIFE nem ismeretlen túlhajszolt , karrier- és sikerorientált világunkban. Az egyensúly megtalálásához, adott helyzetek kezeléséhez, a probléma felismeréséhez Meixner Júlia, pszichológus nyújt segítséget előadásában.

Az előadásokat egészségfejlesztő, dietetikus, táplálkozástudományi és pszichológus szakemberek tartják. Az előadások 50 perces időtartamúak lesznek, melynek végén 10 perc kérdezési lehetőséget is biztosítunk a hallgatóságnak.

Időpont: 2024. október 8. (kedd) 17 óra

Helyszín: Ugocsa utcai Könyvtár, 1126 Budapest, Ugocsa utca 10.

A belépés ingyenes, de a részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni a fszek1201@fszek.hu e-mail címen lehet, a résztvevők létszámának megadásával. A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a programon, e-mailben jelezze.
A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.
 
A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.
 
Plakát: efiiroda