Odze György kalandos történetei

Odze György és Verebes István Közönségtalálkozó és könyvbemutató Odze György két legújabb könyvéből

Diplomata-útlevél és Írói különszoba

"Ez a könyv kalandos életeim emlék-gyűjteménye. Igen, több életem is volt, és mindegyik kalandos. Volt benne látványos diplomáciai pályafutás, tanári munkásság, legfőképpen azonban a nagy és mindent áthatoló szenvedély, az írás. Az írás egy külön szoba az író életében, ahová csak ő léphet be. Ott megszűnik a világ, ott az író egyedül van. Csak ott lehet önmaga."

Kísértés

"Odze György új regénye olyan tükröt tart elénk, amibe nehéz és keserű belenézni. Rajta tartani a szemünket még nehezebb. Főhősünk, Véges András alakja napjaink emblematikus figurája: egy korrupt, az egyéni jóllét érdekében bármit feláldozó hatalom bizalmi embere"

Vendég: Verebes István, Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező, dramaturg, író, dalszövegíró, színházigazgató, műsorvezető... az író régi barátja

Időpont: 2024. október 3. (csütörtök) 17 óra

Helyszín: Ugocsa utcai Könyvtár, 1126 Budapest, Ugocsa utca 10.

A programokon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges a fszek1201@fszek.hu e-mail-címen, a résztvevők létszámának megadásával. 

A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a programon, e-mailben jelezze.

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.
 
A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.
 
Plakát: FSZEK