Természetfotókkal hív Ecuador

kép egy Galapagosi óriásteknősről

Az Ecuadori Köztársaság Nagykövetsége és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár tisztelettel meghívja Ecuador, a fenntartható Paradicsom című fotókiállítás megnyitójára 2024. augusztus 2-án 15 órára.

Köszöntőt mond: Kovácsné Koreny Ágnes, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár főigazgatója

A kiállítást megnyitja: Cynthia Mayer Zavala, az Ecuadori Köztársaság magyarországi nagykövete

A programot ecuadori zene és néptáncbemutató színesíti.

Helyszín: Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Központi Könyvtár Átriuma
(Budapest VIII. Szabó Ervin tér 1., bejárat a Reviczky u. 1. felől)
 

Kérjük, hogy részvételi szándékát 2024. július 25-ig jelezze az eecuhungaria@cancilleria.gob.ec e-mail-címmen.

Az Ecuador, a fenntartható Paradicsom című fotókiállítás lenyűgöző képgyűjteményt mutat be, amely megörökíti Ecuador biológiai sokféleségét és természeti gazdagságát, kiemelve lenyűgöző tájait, valamint egyedülálló növény- és állatvilágát. Ezekkel a lebilincselő képekkel a kiállítás nemcsak az ország szépségét ünnepli, hanem a természetvédelem és a fenntartható fejlődés fontosságára is felhívja a figyelmet. Minden fotó elgondolkodtatja a nézőt, hogyan lehet megóvni és megőrizni ezeket a természeti kincseket a jövő generációi számára, külön hangsúlyozva Ecuador kulcsfontosságú szerepét a globális környezetvédelemről szóló eszmecserében.

A kiállítás megtekinthető 2024. augusztus 29-ig a könyvtár nyitvatartási idejében.

Plakát: Ecuadori Köztársaság Nagykövetsége

Adatkezelési tájékoztató a regisztrációhoz.

A résztvevők megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy Facebook-oldalán közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban tiltakozhat az arcmása közzététele ellen.