Kortárs és kedvelt könyvklub

Kortárs és kedvelt logo

Új könyvklubbal várja az olvasni szerető közönséget a Központi Könyvtár 2024 őszétől. A havonként megrendezésre kerülő klubnapokon az előre meghirdetett olvasmányokról beszélgethetnek irodalomkedvelő fiatalok és felnőttek. 16 éves kortól a nyugdíjas korosztályig mindenkit szeretettel várunk! A könyvklubhoz év közben is lehet csatlakozni.

Tervezett időpontok:
szeptembert 9.
október 14.
november 11.
december 2.

könyvolvasás a szabadban

A könyvklub tematikus, ősszel a '90-es évek magyar irodalmának jellegadó művei kerülnek sorra. A magyar kultúra – meglátásunk szerint – talán legpezsgőbb időszakára tekintünk vissza. A beszélgetéseket Dömötör Szabolcs könyvtáros, a Központi Könyvtár munkatársa vezeti.

Első alkalommal Garaczi László Nincs alvás! című kötete került terítékre.

Helyszín: Ötpacsirta Szalon (1088 Budapest, Ötpacsirta utca 4.)
A következő időpont: 2024. október 14. (hétfő) 18 óra

A második alkalomhoz kapcsolódó olvasmány Németh Gábor A semmi könyvéből című kisregénye. A mű korlátozott számban elérhető a Központi Könyvtárban, A semmi könyvéből című és az Elnézhető látkép című kötetekben.

A foglalkozáson való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy a részvételi szándékot legkésőbb a foglalkozást megelőző napon szíveskedjen jelezni a konyvklub@fszek.hu címen.

A jelentkezéshez kapcsolódó adatkezelési tájékoztató.

A résztvevők megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó/videófelvétel készül, melyet a Könyvtár honlapján vagy Facebook-oldalán közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kérheti arcmása eltávolítását.

Logo: FSZEK
Kép: Pixabay.com