Ezt a cikket 2024. 04. 24 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kisképző Fotó Most 2024 című fotókiállítás

A rendezvény plakátja

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár, valamint a Képző- és Iparművészeti Szakgimnázium szeretettel várja 2024. március 27-én 17 órakor a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Kisgalériájába a Kisképző Fotó Most 2024 című fotókiállítás megnyitójára.
 
Köszöntőt mond Farkas Ferenc, a FSZEK Központi Könyvtár igazgatója és Mucsy Szilvia, a Budapest Fotófesztivál igazgatója.
A kiállítást megnyitja Szűcs Tibor, az iskola igazgatója.
 
A kiállítás megtekinthető a Központi Könyvtár Kisgalériájában (2. szint), a könyvtár nyitvatartási idejében 2024. április 24-ig.
Cím: 1088 Budapest, Reviczky u. 1.
 
A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.
 
Plakát: Képző- és Iparművészeti Szakgimnázium