Ezt a cikket 2021. 10. 15 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Biblioterápiás esték a Központi Könyvtárban

Újból jelentkezik irodalomterápiás beszélgetés-sorozatunk, a műKINCSvadászat. Októberi találkozásunkon Szergej Jeszenyin: Bokraink közt című versére fűzzük fel a beszélgetés fonalát. A vers ragyogó képeivel látszólag az őszt idézzük, ám eközben a tovatűnő szerelem keserédes fájdalma felett is merengünk.

Időpont: 2021. október 14. 17 óra

Helyszín: Ötpacsirta szalon, 1088 Budapest, Ötpacsirta utca 4.

A csoportfoglalkozáson személyiségünk titkait kutatjuk. Az irodalom segítségével betekintünk annak rejtett zugaiba, s választhatunk, hogy az ott tapasztaltakkal egyetértünk vagy fellázadunk. A részvételhez nem szükséges más, minthogy nyitott szívvel és lélekkel érkezz. A foglalkozás ingyenes - érvényes könyvtári regisztrációs jeggyel bárki, bármikor bekapcsolódhat a sorozatba. Bővebb információ a biblioterápiáról itt olvasható.

A foglalkozást Sóron Ildikó könyvtáros, biblioterapeuta, a könyvtár munkatársa tartja. 

A járványhelyzetre való tekintettel a programon csak előzetesen regiszrált olvasóink vehetnek részt. Részvételi szándékát a foglalkozás napját megelőző szerda 10 óráig kérjük, hogy jelezze a biblioterapia@fszek.hu címen! Erről visszaigazolást küldünk minden résztvevőnek.

A programon csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők vehetnek részt a 484/2020.(XI.10) Kormányrendelet értelmében.

Bennünk vérré válik az irodalom!

A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.