Detektívtörténelem

Azokat az olvasókat, akik találkoztak "A bosszú örvénye" című krimivel vagy részt vettek Szomor úr májusi előadásán, valószínűleg nem is kell meggyőznünk, hogy hallgassák meg ismét az ezredes urat...

De, akik még nem olvasták vagy nem hallották Őt, azokat mindenképp kapacitáljuk, jöjjenek el az előadásra és könyvbemutatóra, szuper élményben lesz részük! Dr. Szomor Sándor második regényének hősei ugyancsak a századforduló detekívjei, na és persze a boldog békeidők társadalmának megkerülhetetlen alakjai. Már a folytatás címe (Elgurult a gyógyszered?) garantálja a szórakoztató, informatív előadást!

Dr. Szomor Sándor - Elgurult a gyógyszered? - könyv és gyógyszeresüveg

Helyszín: FSZEK Deák Ferenc Könyvtár, 1074 Bp., Rottenbiller utca 10.

Időpont: 2024. október 9., szerda 17 óra

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

A belépés ingyenes de regisztrációhoz kötött, melyet a fszek0702@fszek.hu e-mail címre küldhet. Kérjük, amennyiben regisztrál az eseményre és mégse tud részt venni rajta, jelezze azt felénk!

A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.

Plakát: FSZEK Deák Ferenc Könyvtár