Ezt a cikket 2023. 11. 03 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csigamesék – zenés mesedélelőtt

Hosszúra nyúlt vakációja után szép lassan hazaér otthonába, a Szabó Ervin Könyvtár Zenei Gyűjteményébe a csiga, hogy házában hozza nektek összegyűjtött meséit. Nagy utat tett meg, sok más állattal találkozott, már csak arra vár, hogy mindezt elmesélhesse nektek! 

Helyszín: FSZEK Központi Könyvtár Zenei Gyűjtemény, Budapest VIII. kerület, Szabó Ervin tér 1.

Időpont: 2023. november 3. (péntek) 10.30 óra

Várunk titeket szeretettel november 3-án egy zenés mesedélelőttre, ahol mozgásos játékokkal a szereplők bőrébe bújhattok, és kézműveskedhettek is! 

A borongós őszi napokon megpróbáljuk megtalálni a fényt, ami nem csak a mesénk főszereplőjében, de minden gyermek és felnőtt tiszta szívében ott lakik és ha akarjuk, lámpásként világít nekünk a sötétben! 

Ezen a délelőttön nem csak a mese élményével, de egy saját, általad készített lámpással is térhetsz majd haza! 

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció és könyvtári tagság szükséges. Regisztrálni a dalolokonyvtar@fszek.hu e-mail-címen vagy a (06-1) 411-5011-es telefonszámon lehet a résztvevők létszámának és a gyermek(ek) életkorának megadásával. A regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a rendezvényen, e-mailben jelezze. Könyvtári tagság létesíthető a helyszínen 200 Ft-os adminisztrációs díj ellenében vagy kölcsönzésre is jogosító beiratkozással. Adatkezelési tájékoztató a regisztrációhoz.
A résztvevők megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy Facebook-oldalán közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban tiltakozhat az arcmása közzététele ellen.
 
Fotó: FSZEK (BZs)
Információ

Zenei Gyűjtemény

1088 Budapest, Szabó Ervin tér 1.
útvonal
Nyitvatartás:

E-mail: zene@fszek.hu, zenei.konyvtarkozi@fszek.hu
Telefonszám:
(1) 411-5011
Vezető: Bándoli Katalin
osztályvezető
Beiratkozás
Regisztráció természetes és jogi személyeknek:
ingyenes / 12 hónap
Regisztrációs olvasójegy adminisztrációs díja:
400 Ft / 12 hónap

Napijegy: 1.650 Ft / nap

Adott könyvtár használatára jogosító olvasójegy:
12 hónapra: 7.800 Ft
6 hónapra: 5.400 Ft
3 hónapra: 4.000 Ft

Minden tagkönyvtár egyidejű használatára jogosító olvasójegy:
12 hónapra: 10.000 Ft
6 hónapra: 7.700 Ft

Kedvezmények
Online