Ezt a cikket 2023. 03. 10 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csigamesék – zenés meseest

 
Helyszín: FSZEK Zenei Gyűjtemény 8. emelet, Gyereksarok (Budapest, VIII. ker. Szabó Ervin tér 1.)
 
Időpont:  2023. március 10. (péntek) 17.30 óra
 
Szeretettel hívjuk az 5–8 éves gyermekeket szüleik, nagyszüleik kíséretében zenés, éneklős, mesés foglalkozásunkra.• ZENE• MESE
 HANGSZEREK
 ZENÉLŐ ÁLLATOK JÁTÉKOKA programon mesemondó előadásában hangzik el egy zenei betétekkel bővített történet. Részben interaktív foglalkozás lesz, amelyen a gyerekek megismerhetnek különböző állatokat. Előkerülnek majd hangszerek is, ezek egy részét ki is lehet próbálni.
 
 
A részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció és könyvtári tagság szükséges. Regisztrálni a dalolokonyvtar@fszek.hu e-mail-címen vagy a (06-1) 411-5011-es telefonszámon lehet a résztvevők létszámának és a gyermek(ek) életkorának megadásával. A regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a rendezvényen, e-mailben jelezze. Könyvtári tagság létesíthető a helyszínen 200 Ft-os adminisztrációs díj ellenében vagy kölcsönzésre is jogosító beiratkozással. Adatkezelési tájékoztató a regisztrációhoz.
A résztvevők megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy Facebook-oldalán közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban tiltakozhat az arcmása közzététele ellen.
 
Fotó: FSZEK (B.Zs.)
Információ

Zenei Gyűjtemény

1088 Budapest, Szabó Ervin tér 1.
útvonal
Nyitvatartás:

E-mail: zene@fszek.hu, zenei.konyvtarkozi@fszek.hu
Telefonszám:
(1) 411-5011
Vezető: Bándoli Katalin
osztályvezető
Beiratkozás
Regisztráció természetes és jogi személyeknek:
ingyenes / 12 hónap
Regisztrációs olvasójegy adminisztrációs díja:
400 Ft / 12 hónap

Napijegy: 1.650 Ft / nap

Adott könyvtár használatára jogosító olvasójegy:
12 hónapra: 7.800 Ft
6 hónapra: 5.400 Ft
3 hónapra: 4.000 Ft

Minden tagkönyvtár egyidejű használatára jogosító olvasójegy:
12 hónapra: 10.000 Ft
6 hónapra: 7.700 Ft

Kedvezmények
Online