Ezt a cikket 2024. 02. 09 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csigamesék – zenés mesedélután

Helyszín: FSZEK Központi Könyvtár Zenei Gyűjtemény, Budapest VIII. kerület, Szabó Ervin tér 1. 8. emelet
 
Időpont: 2024. február 9. (péntek) 17 óra

rajzos ábra maszkos állatokkal, havas tájjal és egy fűszoknyás kislánnyal

"Itt a Farsang, áll a bál!"
 
Csigamesék gyerekprogramunkon a legutóbbi alkalommal megpróbáltuk elüldözni a telet. Bár a hóvirágok a mese szerint kibújtak, a kis csiga még mindig nagyon fázott, így visszahúzódott meleg házikójába. Ahhoz, hogy előcsalogassuk újra, és a vágya is teljesüljön, hogy végre tavasz legyen, farsangi zenés mesére hív meg minden kisgyermeket szeretettel az otthonába, a Zenei Gyűjteménybe! Ha van kedved, öltözz be te is! Álarc készítésre pedig a mese után neked is lehetőséged nyílik.
 
 
A részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció és könyvtári tagság szükséges. Regisztrálni a dalolokonyvtar@fszek.hu e-mail-címen vagy a (06-1) 411-5011-es telefonszámon lehet a résztvevők létszámának és a gyermek(ek) életkorának megadásával. A regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a rendezvényen, e-mailben jelezze. Könyvtári tagság létesíthető a helyszínen 200 Ft-os adminisztrációs díj ellenében vagy kölcsönzésre is jogosító beiratkozással. Adatkezelési tájékoztató a regisztrációhoz.
A résztvevők megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy Facebook-oldalán közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban tiltakozhat az arcmása közzététele ellen.
 
Fotó: FSZEK (BZs)
Információ

Zenei Gyűjtemény

1088 Budapest, Szabó Ervin tér 1.
útvonal
Nyitvatartás:

E-mail: zene@fszek.hu, zenei.konyvtarkozi@fszek.hu
Telefonszám:
(1) 411-5011
Vezető: Bándoli Katalin
osztályvezető
Beiratkozás
Regisztráció természetes és jogi személyeknek:
ingyenes / 12 hónap
Regisztrációs olvasójegy adminisztrációs díja:
400 Ft / 12 hónap

Napijegy: 1.650 Ft / nap

Adott könyvtár használatára jogosító olvasójegy:
12 hónapra: 7.800 Ft
6 hónapra: 5.400 Ft
3 hónapra: 4.000 Ft

Minden tagkönyvtár egyidejű használatára jogosító olvasójegy:
12 hónapra: 10.000 Ft
6 hónapra: 7.700 Ft

Kedvezmények
Online