Ezt a cikket 2024. 04. 05 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csigamesék – zenés mesedélelőtt

Helyszín: FSZEK Központi Könyvtár Zenei Gyűjtemény, Budapest VIII. kerület, Szabó Ervin tér 1., 8. emelet

Időpont: 2024. április 5. (péntek) 11 óra

rajzolt ábra egy réttel és állatokkal (csiga, kecske, nyuszik, kismalac)

Húsvét után a tavaszi szünetben, ismét hoz nektek egy mesét a házában Zenei Gyűjteményünk kis lakója, a Csiga. Az ünnepek alatt sok-sok szorgos nyuszimanccsal találkozott, akik nem csak tojást festettek, de gyűjtöttek is maguknak élelmet a mezőkön. De vajon minden nyúl részt vett a nagy munkában? Kiderül április 5-én, ha te is eljössz, és előcsalogatod a Csigát a házából, hogy elmesélje a nyulak történetét! 

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció és könyvtári tagság szükséges. Regisztrálni a dalolokonyvtar@fszek.hu e-mail-címen vagy a (06-1) 411-5011-es telefonszámon lehet a résztvevők létszámának és a gyermek(ek) életkorának megadásával. A regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a rendezvényen, e-mailben jelezze. Könyvtári tagság létesíthető a helyszínen 200 Ft-os adminisztrációs díj ellenében vagy kölcsönzésre is jogosító beiratkozással. Adatkezelési tájékoztató a regisztrációhoz.
A résztvevők megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy Facebook-oldalán közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban tiltakozhat az arcmása közzététele ellen.
 
Fotó: FSZEK (BZs)
Információ

Zenei Gyűjtemény

1088 Budapest, Szabó Ervin tér 1.
útvonal
Nyitvatartás:

E-mail: zene@fszek.hu, zenei.konyvtarkozi@fszek.hu
Telefonszám:
(1) 411-5011
Vezető: Bándoli Katalin
osztályvezető
Beiratkozás
Regisztráció természetes és jogi személyeknek:
ingyenes / 12 hónap
Regisztrációs olvasójegy adminisztrációs díja:
400 Ft / 12 hónap

Napijegy: 1.650 Ft / nap

Adott könyvtár használatára jogosító olvasójegy:
12 hónapra: 7.800 Ft
6 hónapra: 5.400 Ft
3 hónapra: 4.000 Ft

Minden tagkönyvtár egyidejű használatára jogosító olvasójegy:
12 hónapra: 10.000 Ft
6 hónapra: 7.700 Ft

Kedvezmények
Online