Ezt a cikket 2023. 04. 01 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

„A zene felemeli a kezeimet” – Kokas-foglalkozás gyerekeknek

 

Helyszín: FSZEK Ötpacsirta Szalon, Budapest VIII. kerület, Ötpacsirta utca 4.

Időpont:  2023. március 31. (péntek) 17 óra

 
A Kokas-foglalkozáson a közös éneklés, mozgás, rajz, alkotás élményének beépítésével teljesen egyedi élmény részesei lehetnek a résztvevő gyermekek és szüleik. A foglalkozás során a gyermekek kreativitását és esztétikai érzékét, valamint mozgását népdalok és komolyzene segítségével fejlesztjük.
Kinek ajánljuk? Azoknak a kisgyerekeknek, akik csak most ismerkednek a zenével (az igazán értékes zenével szeretnénk megismertetni őket) és azoknak a nagyobb gyerekeknek, akik szeretnek játszani, részesei lenni az eseményeknek, és a szüleiknek akik szeretnének közös élményeket a gyermekeikkel, kicsit másképp látni a világot.
 
 
A belépés ingyenes, de a részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni a koncertregisztracio@fszek.hu e-mail-címen vagy a (06-1) 411-5011-es telefonszámon lehet a résztvevők létszámának megadásával. A regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a rendezvényen, e-mailben jelezze. Adatkezelési tájékoztató a regisztrációhoz.
A résztvevők megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy Facebook-oldalán közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban tiltakozhat az arcmása közzététele ellen.

Fotó: Kokas Klára Agape Zene-Életöröm Alapítvány