Ezt a cikket 2023. 04. 04 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Formabontó ConnecTrio

 

Helyszín: FSZEK Ötpacsirta Szalon, Budapest VIII. kerület, Ötpacsirta utca 4.

Időpont:  2023. április 4. (kedd) 18 óra

A ConnecTriót három teljesen különböző karakterű előadó alkotja, de ahogy az elnevezésből is kihallható, esszenciájuk a kapcsolódás. Nemcsak egymáshoz, a kamarazenélés által, hanem a közönséghez is. Fontos számukra, hogy előadásaikon foglalkozzanak társadalmi kérdésekkel, reagáljanak valóságunkra, és kortárs módon ötvözzék ezt a zenével. Bár mindannyian klasszikus zenei háttérrel érkeznek, mégis beemelnek repertoárjukba más műfajokat, illetve összművészeti elemeket is. Szeretnek formabontó eszközökkel élni, folytonosan erős vágy hajtja őket, hogyan tudnak új formákat, új hangzásvilágot létrehozni egyenként és közösen is.

Műsor:
J. S. Bach: III. G -dúr Brandenburgi verseny, BWV 1048 (3. Allegro)
A. Scarlatti: „O cessate di piagarmi” Sextus áriája a Pompeius című operából / Zaz: Dans ma rue
T. Goliński: Luminosity (1. tétel)
L. Ballestrino: El círculo y el Kandinsky
E. Glennie: A Little Prayer
I. Clarke: Hypnosis
Piazzolla: Nightclub
Ács Dominika: Fall in C
Sade-Schubert: Pearls
Ács Dominika: Little One
Celtic medley
 
Közreműködik a Connec Trio:
Ács Dominika (fuvola, ének)
María Valverde (zongora, ének)
T-Potter Veronika (marimba, ütőhangszerek)

 
A belépés ingyenes, de a részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni a koncertregisztracio@fszek.hu e-mail-címen vagy a (06-1) 411-5011-es telefonszámon lehet a résztvevők létszámának megadásával. A regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a rendezvényen, e-mailben jelezze. Adatkezelési tájékoztató a regisztrációhoz.

A résztvevők megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy Facebook-oldalán közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban tiltakozhat az arcmása közzététele ellen.

Fotó: Ács Dominika, María Valverde, T-Potter Veronika