Ezt a cikket 2023. 10. 25 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zabaszauruszok

M. Kácsor Zoltán rendhagyó író-olvasó találkozója a Sárkányos Gyerekkönyvtárban
 
A népszerű Zabaszauruszok meseregény-sorozatához kapcsolódóan várunk mindenkit, aki szeretne megismerkedni a sárkányokkal és  dinoszauruszokkal! 
A játékos foglalkozás keretei között a gyerekek a regénybeli események során a szereplők helyébe képzelhetik magukat, amely során próbákat állhatnak ki, közben a képzelőerejüket is megtornáztatják. A foglalkozás végén mindenki kap egy kis emléket, meglepetést.
Az író mesekönyvei a Kolibri Kiadónál, a Lampion Könyveknél és a Móra Könyvkiadónál jelentek meg. Történeteinek hősei között akadnak járművek, tolvajok, boszorkányok és királylányok, de a legnépszerűbbek kétséget kizáróan a Zabaszauruszok meseregény-sorozat sárkányai és dinoszauruszai, melynek hatodik része, A sárkányok fővárosa az idei Ünnepi Könyvhétre jelent meg.
 
Időpont: 2023. október 25. szerda 10.15 - 11.00
Helyszín: FSZEK Sárkányos Gyerekkönyvtár, Budapest VIII. kerület, Reviczky u. 1.
Telefonszám: 06 (1) 411-5020
 
könyvborítók a sorozat köteteiről
A belépés ingyenes, de a részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni a sarkanyosprogramok@fszek.hu e-mail címen lehet, a résztvevők létszámának megadásával. A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a programon, e-mailben jelezze.
A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.
 
A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.
 
Fotó: M. Kácsor Zoltán facebook oldala