Ezt a cikket 2023. 03. 23 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Életre kel a történet!

A programon felolvasó olasz szakos egyetemisták az olaszországi Gorizia városában ismerkedtek meg a Librilliamo nevű közösséggel, melynek célja, hogy élményközpontú meseolvasás segítségével a gyerekek megszeressék az olvasást, a könyveket. Alkalom arra, hogy a mesék életre keltése, közös eljátszása, a találkozás során a kicsiknek értékeket közvetítsenek, miközben ők is megtanulhatják a gyerekektől, amit ők még ösztönösen tudnak: a befogadás és adni tudás egyszerűségét.

Minden meseszerető kicsit hívunk, hogy kalandozzon a lelkes fiatalokkal a mesék színes világában!

Időpont: 2023. március 23. 17.00 - 18.00
Helyszín: FSZEK Sárkányos Gyerekkönyvtár, Budapest VIII. kerület, Reviczky u. 1.
Telefonszám: 06 1 411-5020
 
A belépés ingyenes, de a részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni a sarkanyosprogramok@fszek.hu e-mail címen lehet, a résztvevők létszámának megadásával. A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a programon, e-mailben jelezze.
A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.
 
A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.
 
Slidekép: Michela Occhi