Ezt a cikket 2022. 12. 08 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meseolvasás a Librilliamo Projekt nyomán

A rendezvényen a Pázmány Péter Katolikus Egyetem olasz tanári szakos hallgatói tartanak élményközpontú meseolvasást. A felolvasó fiatalok a tavalyi év során ismerkedtek meg az olasz Librilliamo nevű projekttel, melynek keretében középiskolás és egyetemista fiatalok olvasnak meséket gyermekeknek különféle helyszíneken. Ezt a kezdeményezést szeretnénk programunkkal hazánkban is elindítani.

Minden meseszerető kicsit hívunk, hogy kalandozzon a lelkes fiatalokkal a mesék színes világában!

 
Időpont: 2022. december 8. 17.00 - 18.00
Helyszín: FSZEK Sárkányos Gyerekkönyvtár, Budapest VIII. kerület, Reviczky u. 1.
Telefonszám: 06 1 411-5020
 
A belépés ingyenes, de a részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni a sarkanyosprogramok@fszek.hu e-mail címen lehet, a résztvevők létszámának megadásával. A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a programon, e-mailben jelezze.
A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.
 
 
A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.
 
Slidekép: Canva.com