Ezt a cikket 2024. 04. 12 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ende és Kästner történetei: stop-motion kisfilmek készítése

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Központi Könyvtára a Sárkányos Gyerekkönyvtárral csatlakozik a német nyelv népszerűsítését célzó Wunderbar Fesztiválhoz.

Ennek keretében 2024. április 12-én, pénteken 17 órától Ende és Kästner történetei életre kelnek: stop-motion kisfilmek készítése című programunkkal várunk. A részvételhez kérjük hozd magaddal androidos mobiltelefonodat, ha nincsen, akkor tabletet biztosítunk. Wifi hozzáférés rendelkezésre fog állni. A foglalkozást 8-12 éveseknek ajánljuk.

tabletező kisfiú rajza

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges, kérjük ekkor jelezd azt is, hogy tudsz-e hozni magaddal okostelefont. Regisztrálni a sarkanyosprogramok@fszek.hu e-mail címen lehet, a résztvevők létszámának megadásával. A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk.

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.

Kérjük, ha mégsem tud részt venni a programon, e-mailben jelezze.

Helyszín: FSZEK Sárkányos Gyerekkönyvtár, Budapest VIII., Reviczky u. 1.
Telefonszám: 06 1 411-5020

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

További részletek a fesztivál eseményeiről:
https://wunderbarfesztival.hu

A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó/videófelvétel készül, amelyet a Budapest Könyvfőváros 2023 és a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

Kép: FSZEK