Ezt a cikket 2023. 10. 08 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aranyló október! Őszi Népmesekincstár mesedélután

Aranyló október - Őszi Népmesekincstár mesedélután a FSZEK Sárkányos Gyerekkönyvtárban 2023. október 8-án Könyves Vasárnap 13.00-tól! Meséléssel-énekléssel-népi játékokkal-mondókákkal várjuk a családokat, érdeklődőket.

őszi falevelek

A Népmesekincstár Bajzáth Mária által kidolgozott mesepedagógiai módszer, melynek foglalkozásvezetője Dienes Éva, a gyerekkönyvtár vezetője.
Mesés-mondókás-játékos foglalkozásra hívja az óvodásokat és a kisiskolásokat, ahol elmerülhetnek a mesék világában.
Dienes Éva fotója
Időpont: 2023. október 8. vasárnap 13.00-14.00
Helyszín: FSZEK Sárkányos Gyerekkönyvtár, Budapest VIII. kerület, Reviczky u. 1.
Telefonszám: 06 (1) 411-5020
 
 
A belépés ingyenes, de a részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni a sarkanyosprogramok@fszek.hu e-mail címen lehet, a résztvevők létszámának megadásával. A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a programon, e-mailben jelezze.
A Népmesekincstár logójaA Sárkányos Gyerekkönyvtár logója
A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.
 
A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.
 
Logók: Aranyvirág meseműhely, Népmesekincstár Mesepedagógia, FSZEK Sárkányos Gyerekkönyvtár