Ezt a cikket 2021. 09. 30 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Körúti Könyvtár avatója

2021. augusztus 30-án 11 órakor Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettes asszony és dr. Fodor Péter főigazgató úr felavatta a VI. ker. Teréz krt. 2-4. szám alatti könyvtárat.

Az eseményen köszöntőt mondott Miyazaki Jun VI. kerület Terézváros Önkormányzatának alpolgármestere, verset mondott Mészáros Károly színművész.

Az avatás után a meghívott vendégek Szabó György Munkácsy-díjas szobrászművész kiállítását tekinthették meg a könyvtár rendezvénytermében.

A Körúti Könyvtár avatóünnepségén készült fényképek
A könyvtár ünnepélyes átadásán készült fényképek (galéria)
A Körúti Könyvtár avatóünnepségén készült fényképek A Körúti Könyvtár avatóünnepségén készült fényképek A Körúti Könyvtár avatóünnepségén készült fényképek A Körúti Könyvtár avatóünnepségén készült fényképek A Körúti Könyvtár avatóünnepségén készült fényképek A Körúti Könyvtár avatóünnepségén készült fényképek A Körúti Könyvtár avatóünnepségén készült fényképek A Körúti Könyvtár avatóünnepségén készült fényképek A Körúti Könyvtár avatóünnepségén készült fényképek
Fotók: FSZEK