Ezt a cikket 2023. 04. 24 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Otthon a könyvtárban - Családi nap a FSZEK Budafoki Könyvtárában

Otthon a Könyvtárban - családi nap plakátjaÁprilis 22-én, szombaton családi nappal várja látogatóit a Budafoki Könyvtár. A családi nap időpontja egyben a Föld napja is, amelyhez a program több szálon is kapcsolódik. A rendezvényre látogatók többek között kipróbálhatnak egy irodalmi kalandjátékot, kézműveskedhetnek, mesét hallgathatnak, és a budafoki barlanglakások titkaival is megismerkedhetnek. A részletes programleírás megtalálható Könyvfőváros hivatalos honlapján.

A rendezvény a Budapest 150 - Könyvfőváros 2023 eseménysorozat részeként valósul meg.

A rendezvény időpontja: 2023. április 22. (szombat) 9-16 óra
Helyszín:  FSZEK Budafoki Könyvtár, 1221 Budapest, Kossuth Lajos utca 30. 

Programok:
10 óra: mesék a Földről
11 óra: Mesés foglalkozás Igaz Dóra írónővel
13 óra: Olvasó nagyi - Zsóka néni meséi kicsiknek
14 óra: Mesélő város - A budafoki barlanglakások titkai – Gyönki Viktória történész előadása 9-16 óráig: Irodalmi kalandjáték – óriás keresztrejtvény
9-16 óráig: Óriás puzzle
9-15 óráig: Nem selejt! - kézműves sarok

Budapest Könyvfőváros logo        FSZEK logo

A részvétel ingyenes, de regisztráció szükséges a fszek2203@fszek.hu e-mail címen, vagy személyesen.

A könyvtár által szervezett programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy Facebook-oldalán közzétehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

Logo: Budapest Könyvfőváros, FSZEK
Plakát: FSZEK
S
lidekép: FSZEK