Ezt a cikket 2024. 04. 23 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gondolatolvasó

A program plakátja

Irodalomterápiás beszélgetéseink alkalmával egy-egy mű kapcsán osztjuk meg egymással felismeréseinket, élményeinket, gondolatainkat, melyeken keresztül világosabban láthatjuk saját motivációinkat, korlátjainkat, azokat a belső kereteket, amelyek mindennapjainkat meghatározzák.

A szépirodalom példaadó hatását felhasználva, a pozitív életszemlélet lehetőségeit keresve, korábban nem tapasztalt látásmódok segítségével gondolhatjuk át felmerülő problémáinkat, tervezhetjük újra megoldásainkat.

Szeretettel várunk mindenkit, aki nyitott arra, hogy az együtt gondolkodás és az irodalom segítségével, új élményekkel gazdagodjon.

Időpont: 2024. április 23., kedd 17.30
Helyszín: FSZEK Nagytétényi Könyvtár (1225 Budapest, Nagytétényi út 283.)
A foglalkozást tartja: Ráczné Forgács Anita könyvtáros, biblioterapeuta, a könyvtár munkatársa.

A foglalkozáson való részvételhez előzetes regisztráció szükséges a fszek2201@fszek.hu e-mail címen, a jelentkezésről visszaigazolást küldünk.
Maximális létszám: 10 fő

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.
A könyvtár által szervezett programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy Facebook-oldalán közzétehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

Slide kép, plakát: FSZEK