Ezt a cikket 2024. 05. 13 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Engedd szabadjára a fantáziádat!

A kézműves foglalkozás plakátjaKreatív foglalkozás az újrahasznosítás jegyében, Szentkirályi-Bali Beáta vezetésével, kisebbeknek és nagyobbaknak eltérő feladatokkal!

Idén is folytatjuk a nagy sikerű kézműves foglalkozásokat! Céljaink továbbra is ugyanazok, mint 2023-ban voltak: egyrészt megmutatni, hogy nemcsak drága alapanyagokból lehet egyedi, különleges és használható tárgyakat készíteni, hiszen az alapanyagok körülöttünk hevernek. Másrészt pedig (és talán ez még fontosabb), teret, időt és lehetőséget biztosítani a kreativitásod kibontakoztatására. Mi hozzuk az alapanyagot és néhány ötletet, de itt semmi sem kötelező! Nem az a fontos, hogy le tudod-e másolni, amit mi készítettünk (naná, hogy le), hanem arra vagyunk kíváncsiak, hogy te mit tudsz kihozni ugyanabból a csomagból! Várunk nagyon sok szeretettel, a jókedv és a kreatív energiák áramlása garantált!

Tervezett témáink:

  • 2024. január 22., hétfő 17 óra: könyvjelző készítése
  • 2024. február 19., hétfő 16 óra: fali tábla, poháralátét spárgából, parafadugóból
  • 2024. március 18., hétfő 17 óra: elhasznált gyufaszálakból ragasztunk
  • 2024. április 22., hétfő 16 óra: anyák napi készülődés
  • 2024. május 13., hétfő 17 óra: karkötőt készítünk

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a Királyerdei Könyvtárban!

A foglalkozás 9 éves kortól ajánlott! A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Programjainkon csak az engedélyezett létszámban vehetnek részt a látogatók. Ezért kérjük, regisztráljanak személyesen, telefonon vagy e-mailben.

A jelentkezéshez kapcsolódó adatkezelési tájékoztató itt olvasható.

A program az aktuális hatályos járványügyi szabályok megtartása mellett lesz megrendezve.

A résztvevők megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó/videófelvétel készül, melyet a Könyvtár honlapján vagy Facebook-oldalán közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kérheti arcmása eltávolítását.

Királyerdei Könyvtár
1213 Budapest, Szent István út 230.
E-mail: fszek2103@fszek.hu
Tel.: (1) 277-5278

Plakát: FSZEK XXI/3.