Élvezzük együtt a színezés nyugalmát! - Mandalaszínező Klub

Mandala Klub fényképeiMandalaszínező Klub minden korosztály részére a Sétáló utcai Könyvtárban! Minden hónap első szerdáján 15 órától 17 óráig.

Következő időpontok:

 

2023. augusztus 2. (15 órától 17 óráig)

2023. szeptember 6. (15 órától 17 óráig)

2023. október 4. (15 órától 17 óráig)

2023. november 8. (15 órától 17 óráig)

2023. december 6. (15 órától 17 óráig)

A résztvevők megismerik a színek világát, és a közös színezéssel azonnali sikerélményt élhetnek meg. Csodás alkotások készülnek majd a közösen töltött idő alatt. Minden korosztályt szeretettel várunk a könyvtárban! A szükséges eszközöket biztosítjuk.

„A mandala a harmónia, teljesség, a végtelen természet, az univerzum szimbóluma. Bár a mandalák rajzolása, színezése intenzív összpontosítást igényel , testünk mégis nyugalmi állapotba kerül, izmaink ellazulnak, a vérnyomásunk és a pulzusunk csökken, a stressz okozta feszültség oldódik. A színezés kiváltotta agyi tevékenység egyfajta alternatív meditáció is egyben.” (Sütő Kata)

Szeretettel várunk minden alkotni és színezni vágyó résztvevőt a Sétáló utcai Szabó Ervin Könyvtár Mandalaszínező klubfoglalkozásaira, bármelyik alkalomhoz lehet csatlakozni. Klubvezető: Sütő Kata

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges! E-mail: fszek2101@fszek.huTel: 06-1-2763-512

 

A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.

Képek: FSZEK