Élvezzük együtt a színezés nyugalmát! - Mandalaszínező Klub

Mandala Klub fényképeiMandalaszínező Klub indul februártól minden korosztály részére a Sétáló utcai Könyvtárban minden hónap első szerdáján 15 órától 17 óráig.A résztvevők megismerik a színek világát, és a közös színezéssel azonnali sikerélményt élhetnek meg. Csodás alkotások készülnek majd a közösen töltött idő alatt. Minden korosztályt szeretettel várunk a könyvtárban! A szükséges eszközöket biztosítjuk.

„A mandala a harmónia, teljesség, a végtelen természet, az univerzum szimbóluma. Bár a mandalák rajzolása, színezése intenzív összpontosítást igényel , testünk mégis nyugalmi állapotba kerül, izmaink ellazulnak, a vérnyomásunk és a pulzusunk csökken, a stressz okozta feszültség oldódik. A színezés kiváltotta agyi tevékenység egyfajta alternatív meditáció is egyben.” (Sütő Kata)

Szeretettel várunk minden alkotni és színezni vágyó résztvevőt a Sétáló utcai Szabó Ervin Könyvtár Mandalaszínező klubfoglalkozásaira, bármelyik alkalomhoz lehet csatlakozni. Klubvezető: Sütő Kata

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztráció és védettségi igazolvány szükséges! E-mail: fszek2101@fszek.huTel: 06-1-2763-512

 

A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.

Képek: FSZEK