Színes ötletek - kreatív klub

Papírból készült virágcsokor fotójaSzeretné apró ötletekkel feldobni lakása hangulatát? Kreatív tippeket leshetünk el Frisch Tündétől.

Készítettünk már papírvirág-csokrot, ajtó- és asztaldíszt, kipróbáltuk a kavicsfestést, dekupázsoltunk, megismerkedtünk a quilling-technikával. És még számos új ötlettel lehetünk gazdagabbak!

A programot felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt ajánljuk!

Minden hónap harmadik szerdáján várjunk Önöket szeretettel !

A részvétel szabályai:
A programon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges a fszek2002@fszek.hu e-mail címen vagy a 283-08702-es telefonszámon. A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a rendezvényen, e-mailben jelezze. A regisztrációhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató itt olvasható.

A rendezvényen védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek vehetnek részt! A 18 év alattiak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében látogathatják a programot.

A program az aktuális hatályos járványügyi szabályok megtartása mellett lesz megrendezve.

A résztvevők megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó/videofelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy Facebook oldalán közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban tiltakozhat az arcmása közzététele ellen.

FSZEK Bíró Mihály utcai könyvtár
1203 Budapest, Bíró Mihály utca 7.
Tel.: 1/283-0872
E-mail: fszek2002@fszek.hu


Fotó: FSZEK