Szécsi Noémi: Nők és irodalom, nők az irodalomban a múlt századfordulón

Szécsi NoémiA Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár kispesti Üllői úti Könyvtára szeretettel várja az érdeklődőket 2024. október 15-én (kedden) 17 órától Szécsi Noémi: Nők és irodalom, nők az irodalomban a múlt századfordulón című előadására.

A FSZEK 120 éves születésnapja alkalmából Szécsi Noémi, több művelődéstörténeti mű szerzője lesz a vendégünk. Könyveinek írásakor merült el az 1900-as évek elején élt emberek magánéletében, ebből született a Halcsontos Fűző blog.

Előadásán megtudhatjuk, hogy mit is olvastak eleink a századfordulón, kik voltak az akkori sztárszerzők, kikért rajongtak a női olvasók.

Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár kispesti Üllői úti könyvtára
1191 Budapest, Üllői út 255.
Tel: +36 (1) 281-1163

 

Programjainkon csak az engedélyezett létszámban vehetnek részt a látogatók, ezért kérjük, regisztráljanak személyesen, telefonon vagy e-mailben. A regisztrációhoz kötődő adatkezelési tájékoztató itt olvasható.

A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

Fotó: Oláh Gergely Máté