Ezt a cikket 2023. 05. 31 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Netnagyik

Internet Fiesta logója

2023-ban már 23. éve annak, hogy márciusban a könyvtárak megszervezik az Internet Fiesta programjait Az Informatikai és Könyvtári Szövetség – a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával – ismét összehangolt eseményekre biztatja az intézményeket.

Az idei fesztivál programjaira 2023. március 23-30. között kerül sor személyes és virtuális formában.
fiesta.ikszkonyvtarak.hu

Az Internet Fiesta keretén belül a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Üllői úti könyvtára szeretettel várja mindazokat az időskorú olvasókat, akik szeretnék megtanulni az internet használatát.

A DélUtán Alapítvány munkatársa az alapoktól kezdve vezeti végig a résztvevőket az internet útvesztőin. Többek között megtanuljuk majd, hogyan keressünk, hogyan hozzunk létre e-mail fiókot, hogyan küldjünk levelet, hogyan mentsünk le képet és hogyan csatoljuk azt a levélhez. A 20 órás tanfolyam 2023. március 21-én indul, kedden és csütörtökönként, 10-12 óráig. Előadó: Szilárdné Ili

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.

A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

Banner: fiesta.ikszkonyvtarak.hu