Ezt a cikket 2023. 01. 12 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fedősztori - titkosszolgálatoktól a magyar alvilágig Dezső András író-újságíróval

Dezső András író, újságíróA Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár kispesti Üllői úti Könyvtára szeretettel várja az érdeklődőket 2023. január 12-én (csütörtökön) 17 órától író-olvasó találkozóra Dezső Andrással.
Dezső Andrást nem kell bemutatni senkinek, a volt indexes, jelenleg HVG-s oknyomozó újságíró neve egyet jelent a hitelességgel, kérlelhetetlen igazságkereséssel, és az izgalmas, szórakoztató, őszinte könyvekkel.
 
A nagy sikerű Maffiózók mackónadrágban és a Magyar kóla méltán népszerű szerzője, akinek első kötetei több tízezres példányban keltek el, sikerét több dolognak köszönheti. A társadalom számára fontos, ám gyakran elhallgatott, vagy kevésbé ismert témáknak megy utána, dolgozza fel olyan formában, mely a nagyközönség számára könnyen értelmezhető. Művei egytől-egyig hiánypótlók, könyveivel egyben közéleti missziót is teljesít, hiszen az általa feltárt, gyakran szenzitív témák amúgy nem kerülnének szóba.
 
(Fotó: Stiller Ákos)
 
Programjainkon csak az engedélyezett létszámban vehetnek részt a látogatók, ezért kérjük, regisztráljanak.
A könyvtár által szervezett programon a részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó / videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy Facebook-oldalán közzé tehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban tiltakozhat az arcmása közzététele ellen.
A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.

A fszek1901@fszek.hu e-mail címen vagy a 1/281-1163-as telefonszámon jelentkezőknek ülőhelyet biztosítunk.
FSZEK Üllői úti Könyvtár
1191 Budapest, Üllői út 255. T: +36-1-281-1163
http://www.facebook.com/fszekulloi
http://www.fszek.hu/ulloi