Madách Színház - Elfogyni az ölelésben - ingyenes filmvetítés

az előadás fotóiSzeretettel várjuk "Elfogyni az ölelésben - Ady Endre szerelmei" című film- szín- játék ingyenes vetítésére.

Időpont: 2024. október 22., kedd 16 óra

Helyszín: Lőrinci Nagykönyvtár

1183 Budapest, Thököly út 5.

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Előzetes regisztráció személyesen a könyvtárban, a (1) 291 2575-ös telefonszámon  vagy  a fszek1803@fszek.hu e-mail címen lehetséges. A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk!

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.

A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

A fenti film-szín-játék® megtekintését 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

Az előadás hossza:  1 óra 25 perc

Az ingyenes filmvetítés a Madách Színház támogatásával, a színház Madách SzínpadON című online programsorozatának könyvtári partnerprogramja keretében valósul meg.

Bővebb információ: www.madachszinhaz.hu/szinpadon.

Szereposztás:

Ady: Nagy Sándor

Léda: Botos Éva

Csinszka: Kelemen Hanna

Nyáry Krisztián film-szín-játéka az idősödő Ady életének talán legszeretetéhesebb korszakát idézi meg, melyben a költőóriást legendás szerelmeinek bensőséges érzelmi hálójában ismerhetjük meg közelebbről.

Fotó: Jardek Szabina