Ezt a cikket 2023. 04. 14 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

"Ez a világ amilyen nagy" - Kávészünet Együttes koncertje

A Magyar Költészet Napja és Petőfi Sándor bicentenáriumának tiszteletére a KULT18 és a FSZEK Lőrinci Nagykönyvtár közös szervezésében 2023. április 13-án, csütörökön 13 órakor a Kávészünet együttes koncertjére várjuk az érdeklődőket.

Helyszín: Rózsa Művelődési Ház, 1181 Budapest, Városház utca 1-3.

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött! Jelentkezni a fszek1803@fszek.hu e-mail címen lehet! A regisztrációhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató itt olvasható.
A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk!

A résztvevők megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy Facebook-oldalán közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban tiltakozhat az arcmása közzététele ellen.

Plakát: Rózsa Művelődési Ház

A Kávészünet zenekar koncertjein a legismertebb klasszikus és kortárs költők művei, valamint saját szövegű versátiratok szólalnak meg modern, dinamikus hangzással. Zenéjük hidat képez a mai fiatalság és az irodalom között. Az együttes minden korosztályhoz szól, így a klubokban, fesztiválokon is találkozhatunk velük, ahol lendületes koncertjeikkel garantálják a kiváló hangulatot.

A zenekar tagjai:  Boros Bálint - Popovics György - Komáromi Kristóf - Németh Ferenc