Ezt a cikket 2024. 06. 24 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Éljen a VAKÁCIÓ!

Harmónika és napraforgók - grafika2024. június 24-én, hétfőn 16 órától 19 óráig Szent Iván-napi mesés foglalkozás lesz a Bosnyák utcai Könyvtárban!

Tűzugrás - valószínűleg - nem lesz, de várunk kicsiket-nagyokat, anyukat-apukat, és mindenkit, aki kedvet érez egy évadzáró vidám kézműveskedéshez Budavári Klárával! Ünnepeljük meg a nyarat és a szünidőt!

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni lehet a fszek1402@fszek.hu címen, személyesen, vagy telefonon (+361 383-0197).

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.

A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

Fotó: Vecteezy
Borítókép: Freepik