Ezt a cikket 2023. 04. 14 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Karnak Templom templomai és szentélyei

Egyiptom előadás - plakátEgyiptom nem csupán kedvelt üdülőhely, hanem az emberi kultúra egyik bölcsője is egyben. Ez az ország mindig is egyet jelentett az ősi tudással, misztikummal, rendkívüli épületekkel, a ködbe burkolódzó történelemmel, az időtlenséggel…

Ezen az estén Kósa Ildikó segítségével egy virtuális utazásra indulunk a karnaki templomkomplexumba. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Az előadás helyszíne: FSZEK Dagály utcai Könyvtár, 1138 Budapest, Dagály utca 9.

Az előadás időpontja: 2023. április 14. 17:00 – 18:30

Az előadás ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Előzetes regisztráció a fszek1308@fszek.hu email címen, illetve telefonon (06-1-340-3309) vagy személyesen a könyvtárban lehetséges.

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.

A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

Plakát: Kósa Ildikó