Vers és lélek

a program plakátja

2024 januárjától folytatódik a lélektöltő irodalomterápiás csoportunk. Ismét havonta egy alkalommal várjuk a beszélgetésekre az érdeklődőket az Ugocsa utcai Könyvtárban.

Cím: 1126 Budapest, Ugocsa utca 10.

Az irodalomterápia (más néven biblioterápia) a művészetterápiák egyik ága, egy olyan személyiségfejlesztő módszer, mely egy irodalmi műből kiindulva/ arról beszélgetve segít, hogy jobban rálássunk saját működésünkre, elakadásainkra, lehetőségeinkre. Az alkalmak hatvan percesek és azt a célt szolgálják, hogy egy-egy vers segítségével beszélgessünk magunkról, önmagunkhoz fűződő viszonyunkról, emberi kapcsolatainkról, a csoportnak köszönhetően pedig nem csak önmagunkhoz, másokhoz is könnyebben kapcsolódhatunk. 

A csoport nyitott, bárki által látogatható.

Az összejövetelek az alábbi időpontokban lesznek megtartva:

2024. január 12. (péntek) 16.30

2024. február 9. (péntek) 16.30

2024. március 8. (péntek) 16.30

2024. április 12. (péntek) 16.30

2024. május 10. (péntek) 16.30

Az alkalmakat Ladányi Ágnes fejlesztő irodalomterapeuta vezeti. 

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt! 

A programon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges a fszek1201@fszek.hu e-mail-címen, a résztvevők létszámának megadásával. 
A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a programon, e-mailben jelezze.

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.
 
A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.
 
Plakát: FSZEK