Ezt a cikket 2023. 05. 13 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vers és lélek

a program plakátja a cikkben is szereplő információkkal

Lélektöltő irodalomterápiás csoport indult 2022. november 4-től az Ugocsa utcai Könyvtárban. Az irodalomterápia (más néven biblioterápia) a művészetterápiák egyik ága, egy olyan személyiségfejlesztő módszer, mely egy irodalmi műből kiindulva/ arról beszélgetve segít, hogy jobban rálássunk saját működésünkre, elakadásainkra, lehetőségeinkre. Az alkalmak hatvan percesek és azt a célt szolgálják, hogy egy-egy vers segítségével beszélgessünk magunkról, önmagunkhoz fűződő viszonyunkról, emberi kapcsolatainkról, a csoportnak köszönhetően pedig nem csak önmagunkhoz, másokhoz is könnyebben kapcsolódhatunk. 

A csoport nyitott, bárki által látogatható.

A programon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges a fszek1201@fszek.hu e-mail-címen, a résztvevők létszámának megadásával. 
A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a programon, e-mailben jelezze.

Az összejövetelek az alábbi időpontokban, 16.30-kor kezdődnek:

2023. március 3.

2023. április 14.

2023. május 12.

Az alkalmakat Ladányi Ágnes fejlesztő irodalomterapeuta vezeti. 

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt! 

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.
 
A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.
 
Plakát: FSZEK