Ezt a cikket 2022. 10. 08 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A VBAC-titok

plakát a cikkben is szereplő információkkal

Szeretettel várunk minden kedves kismamát, anyukát, érdeklődőt
Óvári Enikő A VBAC-titok című könyvének bemutatójára és beszélgetésre.
 
Időpont: 2022. október 7., péntek, 16 óra.
Helyszín: Ugocsa utcai Könyvtár, 1126 Budapest, Ugocsa utca 10.
 
Meghívott vendégek, részletes program:
 
Óvári Enikő szerző újságíró, közgazdász, dúla, VBAC-anya, A VBAC-titok című könyv szerzője.
Pleván Tímea, perinatális szaktanácsadó, az Ablak a Világra szülészeti adatbázis megálmodója, akinek frissen debütált Szülési terv kártyacsomagja is vele lesz.
Zágoni Bettina, perinatális szaktanácsadó, jógaoktató, dúla, Tina Moderngoddes néven népszerű motivációs kártyák megálmodója szülés előtt és után.
Kiss Verus, egészségügyi szakújságíró, dúla, a Császárvonal alapítója, a Hegmesék könyv szerzője, A VBAC-titok könyv szerkesztője.
Beszélgetünk a magas császárarányok mögötti okokról, arról, hogy anyai oldalról mit tehetünk azért, hogy elkerüljük a hasi szülést, milyen lehetőségeink, tájékozódási pontjaink vannak ma, milyen forrásokra, inspirációkra támaszkodhatunk, hogy a lehető legfelkészültebben érkezzünk a szülőszobára - akár első babával, akár császárelőzménnyel.
plakát: FSZEK
 
A belépés ingyenes, de a részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni a fszek1201@fszek.hu e-mail címen lehet, a résztvevők létszámának megadásával. A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a programon, e-mailben jelezze.

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.
 
A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.