Ezt a cikket 2023. 03. 28 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Varázslatos Egyiptom

    

Programplakát egyiptomi kőszobor fotójával

Kósa Ildikó vetített képes előadása Egyiptom ismert és kevésbé ismert látnivalóiról.
Egyiptom nem csupán kedvelt üdülőhely, hanem az emberi kultúra bölcsője. Ez az ország mindig is egyet jelentett az ősi tudással, misztikummal, rendkívüli épületekkel, a ködbe burkolódzó történelemmel, az időtlenséggel…
Ezen az estén egy kis virtuális utazásra indulunk, melyen a közismert látnivalókon túl a közelmúltban megnyitott, a kevésbé vagy egyáltalán nem ismert helyszínekre fogunk ellátogatni, hiszen Egyiptom sokkal több, mint „csak” a piramisok helyszíne. Bőven van mit felfedezni ebben a különleges országban.
Helyszín: Ugocsa utcai Könyvtár, 1126 Budapest, Ugocsa utca 10.
Időpont: 2023. március 28. (kedd) 17.30
 
A belépés ingyenes, de a részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni a fszek1201@fszek.hu e-mail címen lehet, a résztvevők létszámának megadásával. A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a programon, e-mailben jelezze.
A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.
 
A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.
 
Kép: Kósa Ildikó