Ezt a cikket 2023. 05. 31 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Érdemes volt

a program plakátja a pesti utcát ábrázoló könyv borítóképévelSzeretettel várjuk Önöket az Ugocsa utcai Könyvtárba Odze György: Érdemes volt - Gróf Andrássy Gyula élete című legújabb könyvének bemutatójára.

"Ez a könyv egy regény. Műfaja docu-history, tényeken alapuló mese, főszereplője Andrássy Gyula miniszterelnök. Ő volt az a politikus, aki a kiegyezés korában, már százötven évvel ezelőtt felismerte, és töretlenül hitt abban, hogy Magyarország fejlődése elválaszthatatlan a modern Európától. " (fülszöveg)

Beszélgetőtárs: Hutlassa Tamás, producer

Időpont: 2023. május 31. (szerda) 17 óra

Helyszín: 1126 Budapest, Ugocsa utca 10.

Plakát: FSZEK

A belépés ingyenes, de a részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni a fszek1201@fszek.hu e-mail címen lehet, a résztvevők létszámának megadásával. A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a programon, e-mailben jelezze.
A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.
 
A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.